JOS mökki on ollut ennen koiraa, eikä koiran yksinjäämisessä mökille ole ollut aiemmin ongelmia, NIIN kuinka ihmeessä ymmärtäisi teljetä jääkaapin? Kaikki täytyy ilmeisesti oppia kantapään, tai tarkemmin sanottuna Remon mahalaukun kautta.

1 ½ h poissa ja Remo otti hyvityksen paastopäivistään. Saldona 1 kg Neu, 400 g marinoituja kanasuikaleita, saman verran jauhelihaa, lähes ½ kg juustoa, puolikas Keiju, pari pakettia makkaraa, nakkipaketti ja jotain, mitä olen jo unohtanut. Kokonaisarvio oli n. 4,7 kg ruokaa!

Kun tuohon päälle lisätään vielä pari ruokalusikallista merisuolaa on tuloksena erittäin sottaturpainen, hieman kuolaava ja äärimmilleen turvonnut airis, joka makaa kyljellään suolet mouruten.

Mikäli auto tai vetyperoksidi olisi ollut käytetttävissä, olisi oksennuttaminen onnistunut varmemmin. Nyt toipuminen (molempien) kesti päiviä, enkä ole aikaisemmin nähnyt Remoa noin voipuneena. Treenaamista ei todellakaan tarvinnut harkita.

Uskomatonta kyllä, mutta episodin jälkeen pihapiiristä löytyi vain yksi löysähkö läjä. Muiden koirien vatsalinjat ja vointi olivat ennallaan, joten ruokamäärä oli kadonnut samaan osoitteeseen.