Ennen Remon alamäkeä oli tarkoitus päivittää Decon kuulumisia kisojen osalta. Tässä vähän viipeellä: ATD:n kisat Purinalla 15.11. lopettivat 2,5 kk kestäneen kisatauon (lisäys 17.12 -> toiset kisat tauon jälkeen ). Ensimmäiseltä radalta 0 ja sijoitus 4. Brandy voitti lähes täydellisellä radalla, Grimin ollessa toinen. Aikaero näihin kahteen oli +/- 2 s. Kolmas sija meni Jounille ja Dharmalle. Maxeissa ei todellakaan ole varaa päästää yhtään kaarretta pitkäksi .  Suoritus Anjan kuvaamana  http://www.youtube.com/watch?v=VeupWpyVr2Q


Toisella radalla putosi puomin jälkeinen rima (sekä oma motivaatio) ja ohjasin huolimattomasti ohi putken jälkeisen hypyn. Sen jälkeen tehtiinkin virheiden suma. Koska Anja oli jo lähtenyt ja Grim sijoittui toiseksi, pääsin minäkin käymään palkintopallilla.

 

14.12.09

Kävin (taas) tänään näyttämässä kättä lääkärille. Kaaduin siis rähmälleni 19.11. Vasen käsi ja polvi ovat toipuneet suurinpiirtein ennalleen, mutta oikea kämmen / käsivarsi vihoittelee edelleen. Tällä kertaa sairauslomaa jatkettiin 3.1.2010 asti. 4.1. on seuraava lääkäriaika. Mikä sitten on vialla? Äkillisiä, asennoista johtuvia kipuja ovat peukalon, etusormen ja niiden "välilihan" vihlova tai polttava kipu sekä "puukonisku" kämmeneen. Varsinkin rasituksen = kättä on pyrkinyt käyttämään, jälkeen särkyä tai "kutittavaa" kipua käden päällä ja/tai käsivarren ulko- tai sisäsyrjässä aina kyynärpäähän asti. Juilivaa tunnetta on vähän joka kohdassa.

Vika on värttinähermossa, eikä sen tarkempaa diagnoosia ole. Yritän päästä mahdollisimman pian elektroneuromyografiaan. Jos siellä ei ilmene mitään poikkeavaa lääkärisetä lupasi, että pystytään aloittamaan fysioterapia. Toipuminen kestää silloin kuukausia. Jos jotain ikävää löytyy, toipumiseen voi mennä vuosia .

Nyt tarvitaan vain kärsivällisyyttä eli luonteen jalostumista. Suurin ongelma on kuulemma kipu. Ennen lääkärillä käyntiä olin sitä mieltä, että en ole erityisen kipeä. Pystyn kuitenkin elämään ja harrastamaan kutakuinkin entiseen malliin. Kun asiaa nyt jouduin ajattelemaan, niin ehkä kipu sittenkin on ongelma. Käsi ei kestä hirveästi painoa ja etenkin pitkäkestoinen kannattelu (esim. kännykkä korvalla) ei onnistu. Autoa en edelleenkään pysty ajamaan, syödessä joudun vaihtamaan kättä, shampoo pullot puristamaan vasemmalla jne. Tähän mennessä olen ottanut aamulla 1 g paracetamolia, päivällä 800 mg ibuprofeinia ja yöksi 1-2 Panacodia. Nyt päiväannosta haetaan isommaksi ja yöksi Triptyliä tarvittaessa 40 mg asti.

Lääkäri painotti kovasti henkistä jaksamista ja sen hyväksymistä, että jossain vaiheessa seinät kaatuvat päälle. Onneksi Ari kuuntelemassa kuinka tärkeää on ottaa koirat ja lähteä ulos! Tarvitsisin ehdottomasti automaattivaihteisen auton henkiseen hyvinvointiin, sillä nyt pitää harrastaa oikein lääkärin määräyksestä .