RIIKA

Kuinka halvalla voi oikeasti lentää? Anu soitti bonganneensa meille helmikuuksi Riian lennot todella halvalla. Haluaisimmeko lähteä Arin kanssa matkaan? Ryanair myi lippua 1 sentti / suunta, joten neljän aikuisen menopaluu lennot maksoivat huikeat 0,08 e lentokenttäveroineen! Tähän hintaan matkasta oli vaikea kieltäytyä, joten vietimme muutaman päivän Riikaan tutustuen. Enimmäkseen kaunis vanha kaupunki ja alennusmyyntien aikaan erityisen mukava.

 

Vanhaa ja neuvostoarkkitehtuuria sekaisin.

 

 Riian symboli

 

KRABI

Kotimatkalla Eckerön kisoista Anja soitti ja kysyi lähtisinkö jonkun lapsen kanssa Thaimaahan. Puhelun jälkeen pyörittelin päätäni Virpille ja totesin, että olisihan se kiva matkustaa, vaan ei ole aikaa eikä rahaa. Yllättäen löysin kuitenkin itseni matkamessuilta Anjan kanssa ja Krabin reissu varattiin 10.-18.3.09. Mukaan lähtivät Noa ja Samu sekä Samun Ritva-mummi. Reissu oli mahtava ja on aivan uskomatonta kuinka paljon actionia saa mahtumaan yhteen viikkoon. Matkakertomus kuvien kera löytyy Anjan blogista http://ilovuori.blogspot.com/2009_03_01_archive.html . Tässä muutama kuva fiilistelyyn:

 

Matkalla Railey Beachille

 

Vastuuntuntoiset äidit veivät lapsensa extreme-retkelle ja tietenkin ilman turvavarusteita. Matkaa näköalapaikalle on vielä paljon. Ylösmeno oli huomattavasti helpompaa kuin alastulo.

 

Vaivanpalkaksi avautui upea maisema. Huomaa ainokainen turvaköysi etuvasemmalla

 

Melontaretken maisemat olivat henkeäsalpaavan kauniit.

 

Mangrovemetsässä. Kuka ei kuulu joukkoon?

 

 

Mulle kans!

 

 Sadetta pitämässä Chiken Islandilla

 

Chikenin apina, the Boss

 

Talvea odotelessa voi vain haaveilla uudesta Thaimaan matkasta.

 

ITÄVALTA - AGILITYN MM-KISAT DORNBIRNISSA

Viime torstaina lensimme Anjan ja Pirjon kanssa aamukoneella Zürichiin. Samalla lennolla tulivat Esan ja Outin lisäksi joukko muita agilityn ystäviä kannustamaan omia ja ihailemaan muiden edustajien suorituksia. Timppa ja Tuulia olivat lentäneet aikaisemmalla lennolla ja odottivat meitä kentällä. Vuokrasimme seitsemän hengen tila-auton, ja Esa toimi urhollisesti kuskinamme viimeistä kisapäivää lukuunottamatta. 

Menomatkalla pysähdyimme Liechtensteiniin tarkoituksena nauttia lounas jossain ylempänä sijaitsevassa kylässä. Saimme ikäväksemme todeta turistikauden loppuneen, joten gourmee ateria vaihtui olueen ja pääkaupungissa syötyyn mäkkäri-ruokaan. Yövyimme 10 km päässä kisapaikalta Gasthof Lindenissä. Paikka oli todella viehättävä ja ruoka-annokset vaikuttavia.

JATKUU