Teija oli aikaansaapa kasvattaja ja järjesti Kukan ja Decon jälkikasvulle pentutapaamisen. Kaikki viisi pentua sapuivat Klossnereille lammastelemaan sadetta ja tuulta uhmaten. Sinttiä lukuunottamatta muut olivat nähneet lampaita aikaisemminkin ja Likka ja Tankki ovat jopa sen verran onnekkaita, että niillä on ihka omat lampaat.

Vastoin odotuksia ( = sukutaulua ) osoittivat kaikki kakarat kiinnostusta lampaisiin ja muutamasta löytyi yllättävänkin paljon potentiaalia. Teija oli oikeassa siinä, että näistä pennuista on vähän kaikkkeen harrasteluun! Ensisjaisesti kakarat kuitenkin nähdään tulevaisuudessa agility-ratoja valloittamassa.

Noin yleiseti ottaen koko katras vaikutti oikein mukavalta ja tasapainoiselta. Kaikilta löytyi taisteluhalua, intoa tehdä uusia asioita, mutta myös keskittymiskykyä. Virtaa taitaa muutamalla natiaisella olla vähän ylimääräistäkin - onneksi vakuutukset ovat kunnossa... Nämä ominaisuudet eivät ole ainakaan Decosta peräisin.

Likka, Tankki ja Sintti ovat hyvän kokoisia narttuja, eivät mitään jättiläisiä, mutta koiran kokoisia. Mico on pienehkö mies, mutta selkeästi urosmainen. Pieni harmaa Varpu(nen) on oikea natiainen. Jos joku näyttää minun silmissäni pienehköltä, niin silloin se myös on sitä. Onneksi typyllä on vielä aikaa kasvatella itseään.

Ai niin, isi-pappa oli mukana lapsilleen vain näytillä. Kukka kyllä kiinnosti edelleen, mutta ynseästä vastakaiusta johtuen Deco päätti vaihtaa seuraavaan. Tuloksia syntynee toivottavasti parin kuukauden kuluttua.

Tässä ihan muutama otos, lisää kuvia löytyy Teijan blogista http://flowerfellow.vuodatus.net/

Mico ja Seija

Mico peruskuljetuksessa, pojalla on myös käsitys tasapainosta

Väsynyt pieni mies

Tankki odottamassa vuoroaan