Heti alkuun hyviä uutisia; käsi on toipumassa ja lääkäriltä ajolupa ruuhka-aikojen ulkopuolelle! Koska myös lääkitys on kohdallaan ja uni yhtenäisempää, niin nuppikin voi paremmin . Ihmeparanemista ei kuitenkaan ole tapahtunut ja sairausloma jatkuu vielä maaliskuun. Käden puristusvoima on jokatapauksessa kolminkertaistunut marraskuulta! Tällä hetkellä se on jo 80 % vasempaan verrattuna. Ikäväkseni sormista löytyi tuntopuutoksia, jotka toivottavasti palautuvat ajan kanssa. Nyt vain pitäisi olla malttia, eikä rasittaa kättä liikaa .

Viime sunnuntaina saimme vieraita Äänekoskelta. Bc Kukka tuli perheineen tutustumiskäynnille. Erittäin miellyttävä koiruus sekä luonteeltaan että olemukseltaan. Perhekin oli mukava ja Teijan kanssa meillä on ilmeisen sama käsitys 'hyvästä koirasta'. Saas nähdä mitä syksy tuo tullessaan...

Tiiu jäi meille tiistaitreeneistä yöksi Milkan ja Jengan kanssa. Toiveissa oli päästä Janitalle keskiviikkona, mutta valitetttavasti pakkanen ei hellittänyt otettaan. Onneksi koirat saivat irroitella lenkillä sydämensä kyllyydestä ja Magda osasi todella arvostaa juoksevia koiria! Sisällä Jenga on kuin lapsi lelukaupassa, kun Milka keskittyy enemmän kanin paimentamiseen. Tulee typylle työntäyteiset hoitopäivät .

Perjantaina kiersimme Pirjon ja koirien kanssa metsälenkin. Grim on Pirjolla hoidossa Anjan reissun ajan, mutta tuli meille yhdeksi yöksi. Illalla laumaan liittyi vielä Pray. Grim palautui valitettavasti Pirjolle heti lauantaina aamulenkin jälkeen. On se vain niin mutkaton koira! Oli muuten huvittava tilanne, kun ohittava ihminen kysyi, montako koiraa meillä on. Piti vastata, että en tiedä. Laskutoimituksena oli, että lenkille lähtiessä minulla neljä ja Pirjolla kolme, nyt Pirjolla neljä, minulla kolme ja Lysti kotona. Joskus matikka on vaikeaa .

Pray on puolestaan juoksuttanut Magdaa ja Decoa viikonlopun ajan. Tänään ja perjantaina Pray on päässyt tekemään vähän mielenterveys agilitya. Se etenee radalla kuin juna. Lukittuaan oikean esteen, Pray suorittaa sen ja antaa ohjaajalle aikaa liikkua. Jotenkin todella miellyttävä ja kevyt ohjata. Deco reagoi niin nopeasti liikkeeseen, että sen kanssa saa olla tarkempi. Myös Decon tapa edetä on raivokkaampi. Olisikohan alkuopetuksella osansa asiaan?

Hetki sitten Pray todella säikäytti. Imuroin yläkertaa ja Vippa oli aikasen stressaantuneena alhaalla. Vieraileva lapsi teki lähtöään ja kuinka ollakaan koira luikahti ovesta. Näillä lumilla portti ei tietenkään ole liikkunut aikoihin, joten Vipalla oli vapaa väylä edessään. Sain onneksi nielaistua pahimmat prl:eet ja iskin joka muksulle hihnat käteen. Onneksi asumme rauhallisella alueella ja jopa parkkipaikalle on matkaa. Huutelin koiraa ja kuin ihmeen kaupalla Pray ilmaantuikin parkkipaikan vallien takaa. Vaikka stressitaso oli korkea, se antoi itsensä hyvin kiinni. Terveisiä Thaimaahan Anja, tallessa ollaan .

Olemme pitkästä aikaa päässeet treenaamaankin! Toiveissa olisi saada vielä huomiselle agilitya ennen yhteenvetoa. Olen edelleen yllättynyt, että harjoittelu voi todellakin viedä eteenpäin!

Ja loppuun VAUVAUUTISIA, siis koiran . Decon lempi- ja myös ainoasta siskosta Suviannesta on tulossa äiti! Lapsosia odotetaan syntyväksi viiden viikon kuluttua. Ylpeä isä on Janitan Cosmo. Etenkin agilityradoille on odotettavissa huikeita pelejä! Jos jollekulle on epäselvää, niin tämä yhdistelmä on pitkälti sama, kuin mistä Omie on. Suvin ja Omien emät ovat täyssisarukset, joskin eri pentueista ja Omien isä on Cosmo. Toivottavasti näitä pentuja nähdään tulevaisuudessa! Tässä linkki Suviannen blogiin: http://www.hurraa.vuodatus.net/