Tiistain ryhmätreenien kokoonpano oli eri syistä minimissään. Idan kanssa sovimme, että pyydämme Anjaa kouluttamaan. Lopputulos oli, että Idan sairastuttua minulla oli vain Deco ja Anja pystyi treenaamaan sekä Grimillä että Praylla. Meille nämä olivat ensimmäiset treenit Eckerön jälkeen ja täytyy sanoa, että lujille otti. Perättäiset välistävedot olivat työn ja tuskan takana (siis minulle), mutta lopulta nekin saatiin toimimaan. Kepeille Deksu haki hienosti avokulmaan hankalasta lähestymisestä huolimatta. Kontaktit olivat asialliset.

Joku aika sitten Anja soitti, että Jessica oli pelastanut kaksi gerbiiliä lähes varmalta kuolemalta. Nyt niille vain pitäisi löytää uusi koti. Koska meillä sattuu ennestään olemaan kolme lasta, kolme koiraa, kani, käärme ja hamsteri niin, ei kai muutama gerbiili siihen päälle enää tuntuisi missään  .

 

Deco tarkkana

 vas.Hustler ja oik.Pebastian (hännätön eli käyttölinjainen hamsteri  )

Hanna on ajanut tänne lähes päivittäin lenkille Danan ja Rusinan kanssa. Näinä päivinä pelkästään metsässä rämpiminen on ollut tehokasta liikuntaa. Tänään oli tarkoitus ottaa kuvia vapaana juoksevista koirista, mutta kuinka ollakkaan Deco ajoi liikkeelle kaksi peuraa. Elukat juoksivat juuri sinne, missä lenkki kulki, joten Rusina ja Dana saivat olla narussa lähes koko lenkin. Tässä kuitenkin yksi otos.

Smiling dogs                                                          4.2.2010

 

Sunnuntaina pidin lepopäivää. Käsi tuntui illemmalla ihan asialliselta, joten päätin tehdä iltaruualle perunamuussin. Jo perunoita kuoriessani tiesin, ettei liike olisi paras mahdollinen. Seuraavat yöt olivat poikkeuksellisen hankalia ja tiistaina fysioterapeutin käynnillä peukalo oli kirjaimellisesti keskellä kämmentä. Hermot olivat ärtyneet ja käsi löi suojamekanismit päälle. Yrittäessäni rentouttaa kättä peukalo vetäytyi tyvestä alkaen kämmeneen. Yön aikana olin herännyt mm. kramppeihin. Ehkä kovapäisenpäkin on pakko viimen ymmärtää omat rajansa. Yllättäen myös vakuutusyhtiön kanssa on ongelmia. Ihan kuin tämä ei jo itsessään ja töiden suhteen olisi riittävän raskasta...