Hieno 0-voitto ja Decon ensimmäinen hyppy-serti tulivat HSKH:n kisoista Anne Viitasen radalta. Decon aika oli 27,32 ja toiseksi sijoittuneen Rhettin 27,40. Niinun ja Teemun ohjausvalinnat olivat olleet paikoitellen hieman erilaiset, mikä saattoi suosia Decoa . Oli niin tai näin, mutta nyt pojilta puuttuu enää kolme nollaa karsintoihin. Wau!

Toisella radalla tuomaroi Anne Savioja, joten Deco starttasi jääviyssyistä kisan ulkopuolelta. Yksi rima alas ja puomin kontaktin pysähtymisessä pientä toivomisen varaa. Muilta osin yhteistyö pelitti kuulemma varsin mallikkaasti, eikä vauhtia tarvinut hävetä!

Kun  oma koira oli noin hyvissä käsissä, suuntasin itse Black & White tapahtumaan eli skottien ja westien vuotuiseen erikoisnäyttelyyn. Kalsean aamun vaihtuessa aurinkoiseksi päiväksi ja ymmärsin taas paremmin, miksi vietin niin monta vuotta koiranäyttelyiden parissa. Niissä kuitenkin vain on sitä jotain .

Jounin Bartos-kennelin skotit niittivät kiitettävästi mainetta kunniaa. Meillekin tuli pieni Voitto kotiin, tosin hoitokoiran muodossa. Edellinen lähes kolmen viikon hoitosuhde basenjiin vaihtui lähes lennosta skottiin. Täytyy myöntää, että kun kotona on ollut 20 vuotta terriereitä ja nyt ainoastaan paimenia, niin jakke-jäyhää katselee ihan mielellään .