Viime viikolla mikro jäi humisemaan kesken ruuan lämmityksen. Asuntoon tuli häivähdys palaneen hajua, vaikka mitään ei näkynyt. Hämmästys oli suuri, kun ruoka vihdoin otettiin ulos. Annos oli kylmä, mutta mikrokupuun oli sulanut 10 cm reikä   . Tämän jälkeen mikro on toiminut moitteetta, mutta ei sitä uskalla lasten käyttöön jättää.

Aamulla aloitin pyykkiurakan. Ensimmäinen koneellinen lähti asiallisesti käytiin. Koneen linkousääni on ollut pidempään hieman kyseenalainen, mutta nyt sitä ei tullut laisinkaan. Rumpu lakkasi kokonaan pyörimästä, joten oletettavasti laakerit pettivät. Koska kone on ollut raskaassa käytössä yli 8 vuotta, ei korjaamista edes harkittu.

Onneksi molemmilla oli vapaata, joten ei muuta kuin koirat autoon ja keula kohti Tammistoa. Pesukoneen ja mikron lisäksi matkaan tarttui muutakin, joten pikainen pistäytyminen Giganttiin teki n. 1500 euron loven talouteen. Toivottavasti hevoset ymmärtävät juosta oikeassa järjestyksessä maaliin  .

Koska Remo on istunut tänään autossa, se ei ole päässyt toteuttamaan itseään. Eilinen iltalääke unohtui antaa ja se kyllä kuului tänä aamuna. Kenellekkään ei jäänyt epäselväksi, että Remo nousisi omaa tahtiaan. Aamulenkillä se käveli ihan halukkaasti, mutta päiväpissalle sain hinata sen. Iltalenkillä Rusinan ja Danan seura piristi sen verran, että liikkuminen oli asiallista.

Magdan nelosrokkotteesta on kulunut 13 vrk and she is still going strong...