Virpi tuli kyläilemään Renan ja Rantin kanssa. Ranti aktivoi itseään meillä sillä aikaa, kun kiersimme metsälenkin. Kevään ensimmäiset västäräkit ovat pyrähdelleet jo muutaman päivän ja leskenlehdet pilkottaneet harmauden keskeltä. Tänään nostivat päätään hentoiset sinivuokot.

Bc:t juoksuttivat Renaa siihen malliin, että Virpi saattaa pistäytyä täällä hieman useamminkin. Varsinkin Magda oli lenkin jälkeen aivan k a m a l a s s a kunnossa. Se ehti aamulla viettää märkänä hetken aikaa tallikoirana. Kun päälle lisätään vielä paikoitellen mutainen lenkki ja piehtaroiva pentu on lopputulos hemaiseva. Kahvitellessamme huomasimme yllättäen, että kaikki neljä koiraa olivat yläkerrassa. Onneksi Deco on jotenkin niin "vaaraton", että kuumakalle Rantikin sulattaa sen mukisematta .

Illalla sovimme Lauran kanssa agility treffit Purinalle. Mukana olivat vain Pinko ja Magda. Itsetunnon kohotukseksi radan profiilissa oli muutama kääntö, pari hyppyä ja irtoaminen putkeen. Loppusaldona hyvää ja ei niin onnistunutta pätkää, mutta positiivinen mieli. Magdalle työn alle ihmisnuolen opettaminen. Kepeiltä yllättävä havainto, mutta siitä myöhemmin.