Eilen aamupäivällä kiersimme Petikon lenkin Pirjon, Anjan ja koirien kanssa. Illalla Remo oli mukana noramaalilenkillä. Tänä aamuna kiertelin koirien kanssa pitkin lähimetsiköitä, jossa ne olivat irrallaan ainakin 45 min.

Puolilta päivin otimme bc:t mukaan ja ajoimme Purinan kautta Leppävaaran tallille. Remo jäi Lystin kanssa portin taakse alakertaan. Kolmen tunnin kuluttua kotiin tullessa tiesimme, että vastassa ei odottaisi mitään hyvää. Lysti haukkui ulko-oven takana ja lähes välittömästi Remo löi tassulla oven auki. Portti oli murrettu auki. Taustalta kuului jääkaapin piippausta. Tässä vaiheessa en olisi halunnut mennä sisään .

Ensimmäiseksi olohuoneen matolla näkyi pari tyhjää leipäpussia, muutama tyhjä kinkkupaketti sekä Lystin kakat. Eteisen naulakosta oli revitty alas kolme takkia. Alakerran välikön hyllystä oli levitelty hiuslenkkejä, koruja, papereita  ja megapakkaus klemmareita ja nastoja. Onneksi Magda oli ollut mukana! Saunassa oli käyty, mutta sieltä kaikki on jo syöty. Makuuhuoneesta neljästä vaatekaapista oli avattu kolme. Tavallisen repertuaarin lisäksi; vierastäkit, pari kassia ja muutama henkarissa roikkunut vaate, Remo oli kiskonut hyllyltä alas paitoja ja housut .

Ylös mennessä löytyi avattu roskis ja maahan oli levitelty kananmunan kuoria, kahvin suodatinpussi ja jotain. Tämä olisi ollut muuten jopa siedettävää, mutta Lysti oli päättänyt viimeistellä sotkun pissaamalla päälle  ! Jääkaapin tyhjennys oli onneksi jäänyt kesken, joten lattialta löytyi tyhjänä vain neljän juuston, HK:n nakkipaketin ja keittokinkku pakkaukset.

Lysti näyttää vaihteeksi tiineeltä ja Remo on erinomaisen rauhallinen. Jano on kova. Molemmat piereskelevät urakalla, mutta muuten vatsat ovat kasassa. Olivat erittäin järkyttyneitä, kun jäivät ilman iltaruokaa. Itse saan olla tyytyväinen, että olimme noinkin ajoissa takaisin. Ari oli ostanut eilisillaksi irtomyynnistä mätiä ja jo rasiaa avatessa pöllähti vastaan ummehtunut haju. Jos Remo olisi sen tänään syönyt, vietettäisimme täällä varsin railakasta yötä .

 

Purinalta haimme Tuulialta koirille ja käärmeelle ruokaa. Timppa kokeili Magdaa pihalla ja oikein mukavalta näytti. Loogisesti liikkuvalla ihmisellä lukee hyvin vartaloa. Timppa teki myös kutsuja kahden siivekeparin takaa. Koiruus pysyi, vaikka paikalla oloa on harjoiteltu ainoastaan teiden ylitysten yhteydessä. Pätevä tyttö!

Tuulia oli sijoittunut Punssilla Maxi 3:ssa toiseksi. Hieno suoritus nuorella koiralla! Onnea!!!

Käsi on parempi, vaikka puristusvoima puuttuu. Auton ajosta voi vielä vain haaveilla. Nuorimmainen ei koskaan nostanut kuumetta eli olemme sikavapaata vyöhykettä. Vanhin sijoittui tänään seurakisoissa Helppo C saksalaisittain (?) luokassa neljänneksi, osallistujia 12. Pääsimme katsomaan myös keskimmäisen sählypeliä, voittivat 9-3. Hyvä jälkikasvu!