Kerta viikkoon tokoa on minulle varsin kova tahti  ja siinä on sitkeästi pysytty. Kiitos siitä kuuluu Virpille! Tuloksissa ei valitettavasti ole hirveästi kehumista.

Deco on oppinut avoimen kaukokäskyt. Nyt se tekee ne ihan kivasti pidemmältäkin matkalta. Tekniikka ja nopeus eivät ole parhaat mahdolliset, mutta saavat toistaiseksi kelvata. Hyppy osottautui ensimmäisillä kerroilla yllättävän haastavaksi. Istuminen oli niiiin vaikeaa. Tänään teki ne ihan ok. Noutoa on kokeiltu muutama kerta liikkeenä. Ei todellakaan mikään tykki, mutta suorittaa teknisesti puhtaan liikkeen. Jostain merkillisestä syystä palauttaa suoraan sivulle, vaikka kaikki pito- ja luoksetulotreenit on tehty eteen. Luoksetulon pystäytyksiä on alla pari, liike täysin levällään ja paikallamakuita on tehty hurjat yksi, joka sekin epäonnistui ensimmäisellä yrittämällä.  Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.

Magda, voi Magda. Seuraamisen asennon löytäminen on mahdottoman vaikeaa. Ostin jo kosketuskepin, mutta sekin pitäisi ajaa ensin kunnolla sisään. Perusasento on ihan siisti ja liikkeestä menisi maahan, jos vain ensin seuraisi. Seisomiskäskyä pitäisi opettaa. Luoksetulo ihan ok, mutta paikka on välillä vähän hakusessa. Kaukojen asennonvaihtoa maahan-seiso-maahan on harjoiteltu seinää niin, että sivulla on seinä, edessä polvi ja pidän toisesta takajalasta kiinni. Ei helppoa sekään. Jos vielä joku päivä...

Vajaa viikko sitten meille muutti uusi pupu Eurasta. Saanko esitellä Aamorin Domink eli Harjis (Harjakainen) :

Eikka on vielä olemassa. Mutta koska e.cuniculi on tehnyt ikävää jälkeä, on se valitettavasti elämäkaarensa loppumetreillä. Puput asuvat eri kerroksissa, eivätkä tule koskaan toisiaan tapaamaan.