Tämä viikko on ollut hiljaiseloa, mutta viime viikolla Deco treenasi agilitya oikein urakalla. Tiistaina Tiiu toi treeneihin Maran radan muutaman viikon takaa. Deco kulki oikeinkin mukavasti. Ongelmia syntyi, kun suoritimme samaa pätkää lopusta alkuun. Ennen putkea sivuttainen hyppy takaa, suoran putken jälkeen poikittainen hyppy takaa, kulmasta ulos ja seuraava hyppy takaa + valssilla vastaan... Ei ehdi niin ei ehdi! Vähän lohdutti se, ettei Tiiukaan ehtinyt Decon kanssa.

Treenien jälkeen Tiiu tuli koirineen meille yöksi. Jenga piti huolen siitä, ettei vauhti loppunut kesken kaiken. Illan aikana Magdan lelut poimittiin yksitellen turvallisempaan talteen. Seuraavana päivänä Ari totesi, että Magda taitaa olla sittenkin rauhallinen pentu .

Keskiviikkona treenasimme Anjan kanssa Purinalla. Anjalla oli Mian edellisen viikonlopun rata. Haastava, mutta toimi myös meilläkin yllättävän hyvin. Grimin meno oli taas aivan omaa luokkaansa. Mustikki on vain niiin taitava! Ratatreenin jälkeen Anja piti keppisulkeisia Tiiulle ja minulle. Kiitos siitä(kin)! Illalla Dana tuli viikon kestävälle hoitojakslle.

Lauantaina Samu tuli meille päiväksi ja Anja otti Decon vaihdossa Lietoon. Elina treenasi Decoa Omien ohessa. Anjan mukaan onnistuneet treenit, ainakin koiran kannalta. Alkuun Decolla oli ollut jotakin putki-autismia, mutta sen jälkeen meni kivasti. Deco ei ole yhtä suoritusvarma kuin Omie, mutta hyvältä näytti. Olivat tehneet hienoja leikkaukisia ja keppitreeniä. Nyt mulla pitäisi olla superpätevä koira!

Itse olin kahtena päivänä Messarissa (kiitos Virpi!). Lauantaina Ekku korjasi airisten potin JJ:n kanssa. Hyvä Tikkumies!!! Sunnuntaina missasin melkein kaikki airikset, sillä jäin katsomaan podengokehää. Hassua miten aika kulkee, sillä nyt tunnistin koirista enää isovanhemmat. Valtaosa näyttelyissä olleista bordercollieista näytti, hmmm... vierailta. Näyttelyn jälkeen nautimme jouluisesta talvisäästä Haltialan-tilalla sekä Seurasaaressa. Magda matkasi mukana.

Nyt maanantaina otin pienet treenit Sporttikoirahallilla. Lyhyitä pätkiä ja palkka. Deco tuntui hyvältä. Dana sai mennä muutamia hypyjä ja putkia. Oli tosi tohkeissaan. Magdan kanssa harjoiteltiin pari kertaa lelulle irtoamista. Paikalla oleva lelu on merkityksetön ja piste. Magdan kanssa treenatessa löytyy myös kepolle töitä .

Tiistaina  oli - 14 astetta ja jätin suosiolla ryhmätreenit väliin. Sen sijaan kävimme Anjan kanssa Pirjolla katsomassa viikonlopun peeämmien maxi ratoja. Osa aikasen veretseisauttavia suorituksia. Wau! Deco oli todella tohkeissaan kyläilystä. Se sai ainoana koirana lähteä mukaan ja bonuksena kävelimme matkat. Yritin päivällä ottaa kuvia koirista, mutta joku on asetuksissa pahasti pielessä .

Magda natiainen kohta 5 kk                                                                  15.12.2009

Danalla on edelleen hienot vetävät liikkeet                                 15.12.2009

 

Keskiviikkona kävin ENMG:ssä. Luojan kiiitos käden hermoradat ovat kunnossa! Toipuminen tapahtuu siis kuukausissa... Isa oli Sinnan kanssa käymässä. Olin ollut jo pari päivää sitä mieltä, että Lysti varastaa jostain ruokaa. Nyt se kuitenkin turposi silmissä. Onneksi Isa keksi, että se käy ruokapöydältä syömässä tuolilla olevasta penturuokasäkistä. Voikohan koira oikeasti syödä itsensä hengiltä?

Joulukinkku vai Lysti?                                                   16.12.2009