Meillä elämä jatkuu kutakuinkin entisellään. Käden hermot oireilevat edelleen ja s-lomaa on toistaiseksi 5.2 asti. Takapakkia tuli jokunen viikko sitten ja se minun on vain pakko hyväksyä. Käsi ei kestä rasitusta eikä toistoja. Valitettavasti välitön palaute ei ole paras mahdollinen, mistä johtuen käsi vihoittelee öisin. Katkonaiset yöunet asettavat omalta osaltaan haasteita arjesta selviämiseen, eikä pinnan pituudella voi kehuskella. Autoa en aja vieläkään, tosin toiveissa on. Lääkitys etenkin illasta on sen verran tujua, että alkuun sekä aamut että illat menivät pöhnässä. Nyt kroppa alkaa onneksi sopeutua.

Koirat ovat treenitauolla. Magda aloitti köhimisen muutama päivä sitten, joten Eckerön pöpö on ilmeisesti täälläkin. Toistaiseksi Lysti ja Deco ovat terveinä. Magda on edelleen varsinainen tirrikka. Se oli kertaalleen mukana Liedossa, vaikkakaan ei treenattavana. Janitan yllytyksestä käytimme Magdan medi-riman alla. Sinne neiti mahtui edelleen ja ikää oli päivää vajaa 6 kk .  Olisi kyllä tässä tapauksessa voinut  jäädä alle sen 43 cm...

Deco on kisannut tänä vuonna kahdesti. JAU:lta saldona HYL (ei mitään mielikuvaa radasta),  5,sij. 21 (kääntörima ennen puomia ja kahden viimeisen esteen ohjaus " hop-mene hop-yritä nyt kiltti hypätä" ja koira jää katsomaan mitä tuo akka horisee) sekä hyvä, nopea rata, jossa A:ta edeltävälä rimalta liian ahtaasta hypystä 5, sij.24.

Vuotuinen Eckerön reissukin tuli tehtyä. Iso kiitos Pirjolle ja Funille järjestelyistä ja mukavasta matkaseurasta! Decon ja Funin kanssa on niin mahdottoman mutkatonta reissata! Matkalla tuli jälleen ladattua akkuja pitkillä yöunilla ja lisätty vuosia elämään nauramalla vatsalihakset kipeiksi. Kisoista kotiintuomisina 0, 10 ja 2 x HYL. Tulostason nousua havaittavissa edelliseen vuoteen verrattuna . Videot ovat löydettävissä youtubesta.

Tässä Iriksen loisto-otoksia Maarianhaminasta:

Deco

Paikoillanne (Fun, Grim, Cosmo, Pray, Deco ja Suvianne)

Valminiinanne

Aja

Siarukset on helppo tunnistaa eli Grim ja Fun sekä Deco ja Suvianne

Vauhdin huumaa!

Henkiset sisarukset Deco ja Fun lähtökuopissa

Vähän onnellinen vai pää tyhjää täynnä?