TOIPILAITA

Toivo
on fyysiseti toipumassa vammoistaan. Ruvet ovat kohta viimeistä myöten irronneet ja tolppajat taipuvat taas venyttelyyn. Henkisten arpien korjaaminen, kuten odotettavissa olikin, tulee olemaan huomattavan haastava tehtävä. Seuraavat kuukaudet näyttävät mihin suuntaan mennään.

Decolla tuurit eivät meinaa osua kohdalleen, mutta kahden oikaisukerran jälkeen sen pitäisi olla piiitkästä aikaa iskukykyinen agilityssa. Treenilupa on jo lunastettu!

Magdaa on huollettu tahollaan, joten enää ei ole excauseja agilityn aloittamisen suhteen. Lisää kokoakaan tuskin on luvassa, sillä neiti on kutakuinkin kisaikäinen. Kisoissa se nähtänee kuitenkin mahdollisesti vasta vuoden kuluttua.

Magda aloitti juoksun alkuvuodesta ja oli ensiksi hoidossa Matilla. Perjantaina se siirtyi viikonlopuksi Pirjolle, mistä tuli aamulla seuraava viesti: Magda on kiertopalkinto. Grim väsyi jo. Nyt on Funin vuoro. Magda on kiimassa varsin antelias lortto, eikä ole turhan tarkka siitä kenelle itseään tarjoaa.

Eikka on aina vaan epävireessä. Sisäkorvatulehduksen oireet palasivat joulukuussa. Pitkän ab- ja Axilur-kuurin jälkeen on todettava, että encephalitozoon cuniculi on tehnyt tuhoaan. Katsellaan...

Oma käpälä on siinä vaiheessa, että helmikuun alusta pitäisi kokeilla työn tekoa. Voi varjele, miten ihmisen elämä voidaan tehdä vaikeaksi, kun yrittää saada selvää oikeuksistaan. Jos joku voi mennä pieleen, se menee ihan varmasti ja vielä vähän päälle. Huh huh!

 

VÄHÄN TOIMINTAA

Vaikka tai ehkä juuri siksi, kun agility on tauolla, on koirien kanssa harvakseltaan tehty tokoa. Magdan kohdalla se on rehellisyyden nimissä ollut ensisijaisesti perusasennon opettamista, mutta Deco on päässyt tekemään silloin tällöin vähän enemmän. Hiljaa hyvää tulee tälläkin saralla...

Perjantaina käytiin Päivin, Sennan ja Magdan kanssa Klossnereilla haistelemassa lampaita. Sisällä fållassa muutamat suunnat, ulkopuolella vapaata kuljetusta ja pari jakoa. Ulkona kokeiltiin peltoteiden välissä poispäin ajoa. Kyllä ne lampaat eteenpäinkin liikkuivat, vaikka se yksi ja sama joukosta ottikin ritolat useamman kerran. Onneksi oli Senna back uppina!