Aamulla auton katsastuksen bonukseksi sain erittäin laadukkaat agility-treenit, kun Timppa pyysi meitä täytteeksi ryhmäänsä. Deco tuli taas pitkältä tauolta ja tulisi olemaan kohtuu reippaalla tuulella. Onneksi sekä Timppa että Knuutin Jaakko tunsivat Decon Teemun kisa-ajoilta, joten tiesin, että olemme hyvissä käsissä. Kun Teemu vielä ilmaantui hallille ennen vuoroamme, meinasi minulla mennä sisu kaulaan.

Mutta sen kummemmin kehuskelematta Deco oli hyvä, se kulki hyvin ja minä melkein mukana!  Emme me virheetöntä pätkää tehneet, vaan treenasimme lopulta ihan yhdelle esteellä.  Mutta se mitä teimme, vei eteenpäin! Leijeröinnit onnistuivat ja minulle todella vaikea persjättö kohdassa, missä koira piti heittää hypylle (Decolle vaikeaa) ja juosta hyppy-muuri- tehdä persjättö ja takaakierto. Mitätön askel agilityn historiassa, mutta suuri askel minulle!

Treenien ja jäähdyttelyn päätteeksi jäin vielä hetkeksi seuraamaan Saijan ja Sarin treenejä. Deco pääsi vielä vähän agiliitämään Sarin kanssa. Oli pojalla hyvä päivä!