Olemme jonkin aikaa seuranneet, että Remon leuan alla oleva patti on lähtenyt kasvuun. Eilen illalla huomasin, että pinta oli auki n. etusormen kynnen kokoiselta alueelta. Soitto Joskille ja aika tälle päivälle.

Remolla todettiin alaleuan ventraalipuolella tulehtunut ihon uudismuodostuma, mihin aloitettu antibioottikuuri seuraavasti:

Baytril 150 mg 1 tbl/ pvä x 10

Ihon uudismuodostuman diagnosoimiseksi pitäisi alueelta ottaa koepala tai koko uudismuodostuma poistaa ja lähettää patologille tutkittavaksi. Uuudismuodostuma irti alustastaan ja hyvin ihon epidermikseen ja dermikseen rajoittunut. Tulehdus pinnallinen.

Tulehduksen syy on joko pattiin tullut pintavaurio, tai sitten pinta on yksinkertaisesti revennyt auki patin kasvaessa. Tilannetta seurataan. Päällisin puolin Remo on säällisessä, vaikkakin lihaksettomassa kunnossa. Paino on pudonnut elokuulta 1,5 kg, osin laihduttamisen, mutta myös lihaskunnon menettämisen vuoksi.

Valitettavasti Remo näyttää paremmalta, kuin miltä tuntuu. Kipupaikkoja useassa eri kohtaa, ranteet jäykät. Päätös lopettamisesta on meillä. Kysymys kuuluu kauanko haluamme seurata tilannetta. Todennäköisesti joku päivä Remo ei pääse nousemaan ylös tai takapää menee alta. Silloin ratkaisu on helppo tehdä, mutta odotammeko siihen asti?

Vaikea ratkaisu taas edessä . Tramal-respti on uusittu, 100 tablettia lisää.