Jotenkin tämä Magdan Ruotsissa asuva siskopuoli miellyttää silmääni aivan erityisesti .

. 

Ängsvallarens Sky     i. Cmm's Suck  e. Ängsvallarens Björk

 

Borderliz Magdalena     i. Cmm's Suck  e. Cmm's Lisa

Tiistaina korkkasimme Ninan kanssa Petikon lenkin. Loppukevennykseksi(?) testasimme tokoliikkeitä tai niiden aihioita Decolla ja Magdalla. Nina hahmotteli niille treenistrategiaa ensi kesää silmällä pitäen. Ace sai fiilistellä muutamalla liikkeellä, mutta Taavi joutui tyytymään siihen, mitä Nina oli treenannut ennen saapumistani.

Aikaisemmin päivällä koiruudet pääsivät pyörähtämään työpaikallani. Deco oli tyyni oma itsensä ja käyttäytyi herrasmiehen tavoin. Magda parka ei tiennyt mihin suuntaan se olisi hytkynyt, kun rapsuttajia riitti jokapuolella. Vanhuksille koirien vierailu oli ehdottomasti päivän kohokohta! 

Illalla vein Decon Teemulle treeneihin ja lähdin itse lasten kanssa tallille. Jotenkin hevostellessa sitä tuntee itsensä vuosia tai tässä tapauksessa jopa vuosikymmeniä nuoremmaksi. Mihin ihmeeseen vuodet vierivät? Ehdin vielä mukaan agility-treenaajien jäähdyttelylenkille. T:n & D:n yhteistyö vahvistuu koko ajan ja kohtapuolin parivaljakko nähdään kisakentillä.

Tänään kävimme Tiiun ja nuorison kanssa Purinalla. Tarkoituksena oli päättää Magdan agilitytauko ja tehdä Jengalle helppoa treeniä. Magdan harjoitttelu loppui kuitenkin ennen kuin se pääsi kunnolla edes alkamaankaan. Se kolautti toisen etujalkansa ikävästi rimaan ja kevensi sen jälkeen paikalla ollessa kinttuaan. Jenga teki muutama lyhyemmän pätkän, jonka jälkeen lähdimme kävelemään.

Magda ei liikkeessä ontunut, joten päätimme tehdä empiirisen koirakokeen. Annoimme sen irroitella sydämensä kyllyydestä Milkan ja Jengan kanssa pellolla. Liikkeet pysyivät kokeenkin jälkeen puhtaana, joten ainakin tällä kertaa selvisin pelkästään säikädyksellä.