Teimme viikonloppuna visiitin Lappeenrantaan. Yllättäen olin sopinut tapaamisen Hannan ja Sintin eli Decon ja Kukan pennun kanssa. Treffit oli sovittu lauantai-illalle Lau-hallille. Tällä hetkellä kaikki treenimahdollisuudet pitää hyödyntää.

Sintti oli jo lähes Magdan korkuinen nuori neitokainen. Se on reppana telonut polvensa aikaisemmin, mutta mitä ilmeisemmin toipumassa. Lepotauon aikana hankitut "kilot" karisevat varmasti pian, kun typy pääsee tositoimiin agilityn parissa. Nyt teimme pientä putkitreeniä ja hyvin tuo tuntui oivaltavan. Mukavan oloinen ja hyvin leikkivä kakara!

Hanna treenasi Decolla kaikkea minulle ikävää, kuten välistävetoja ja taakse törkkäisyjä. Hyvin toimivat yhteen! Magdan kanssa pysyimme enmmän basic-asioissa. Kepit menivät hyvin pelkästään sisään- ja ulostuloverkoilla. Hitsi kuinka välillä flänkkäsi, kun luki (omaa ) rataa.

Varpu, myöskin Decon ja Kukan pentu tuli meille eilen pariksi päiväksi hoitoon. Vitsi miten mukava ja täyspäinen neiti! Hyvin kestää pyöritystä vieraassa paikassa ja ensimmäistä kertaa ikinä hoidossa. Tällä pienellä harmaavarpusella on aivan isänsä katse, keltaisten silmien sijaan kohtaa siniharmaiden silmien "viisauden". Onneksi katse ei kerro koko totuutta...

16.3 sain kunnian toimia kätilönä, kun Decon isosisko Sulka synnytti 2+3 pentua. Aivan mahtava kokemus muutaman vuoden tauon jälkeen. Kiitos Anne! Kaikilla penneleillä on jo koti, mutta kuulumisia voi seurata blogista http://possulka.vuodatus.net/