Magdan mennäviikon satunnaiseen ontuiluun löytyi lopulta yksinkertainen selitys. Molemmissa etujaloissa isot anturat olivat ottaannet hitusen tiukemman kosketuksen alustaan sillä seurauksella, että pienet alueet olivat lähes vereslihalla. Oej:ssa oli bonuksena pieni reikä. Olipa ihme kun liikkui välillä epäpuhtaasti hiekalla .

Fyssari vaihtui maanantaista keskiviikkoon. Löydöksenä th-rangan keskiosassa jumeja ja varsinkin oikeavoittoisesti lihaskireyttä. Eturintaa saa treenata jos jaksaa, on vähän vähemmässä lihassa. Muilta osin Matula on hyvässä kunnossa ja sai erityiskehuja hyvistä selkälihaksista ja lapatuesta!

Mun käpälä reistaa edelleen. Rähmälleen kaatumisesta on jo seitsemän kuukautta, eikä hermo ole vieläkään palautunut kivuttomaksi. Nappeja naamaan aamuin illoin ja välillä päivällä ja kuormitus voinnin mukaan. Käden hermoradat olivat onneksi! toiminnallisesti kunnossa myös viimeisimmässä ENMG:ssa. Lavan thorcicus longus -hermossa on krooninen ärstys, mikä liittyy tähän samaan soppaan. Saikku on tällä erää syyskuun loppuun. Aika optimisti saa olla, jos uskoo silloin palaavansa töihin .