Magda on 4 kk ja painoa 8 kg. Wanna Be Sheltielle on kuitenkin kasvanut sen verran jalkaa, että näyttää enemmän Wanna Be Aussilta. Magda on pienehkö, tempperamenttinen ja ilmeisen hyvän työmoraalin omaava pentu. Toistaiseksi oikeinkin mukavasti käteen taipuva. Tykkään!

Tässä muutama aamu-usvainen otos Talin golfkentältä

Magda, Deco ja Grim -> kohta lähtee                                                 19.11.09

Aina ei ole helppoa olla paimen...                                                      19.11.09

Asuuko meissä viisaus?                                                                       19.11.09

Deco on mennyttä miestä                                                                 20.11.09

 

Remo sai jäädä kotiin Lystin kanssa, kun lähdin paimenten kanssa treeneihin. En viitsinyt ottaa sitä mukaan, sillä olimme aamulla kiertäneet pitkään Talin golfkentällä. Arin tullessa kotiin oli vaatekaappeja avattu. Vierastäkit ja jotain vaatteita oli kiskokottu maahan. On vielä epäselvää kuinka Remo onnistui murtautumaan saunaan. Kylpyhuoneen ovi on sille helppo nakki, mutta saunan ovi on oikeasti todella tiukka ja aukeaa vetämällä. No, oli miten oli, mutta viiimeisetkin leirikoulua varten myynnissä olevat toffeerasiat oli kannettu yksitellen makuuhuoneeseen. Kaikkea se ei ehtinyt syödä, mutta jokainen rasia on rikki. Tämän kolmannen(!) kerran jälkeen Remo on kartuttanut leirikoulurahastoa 65 eurolla...

Remossa on edelleen tyyliä!                                                                 19.11.09

 

Treenasimme Anjan kanssa agilitya Sporttikoira-hallilla. Anja teki radan, jossa on kiva kokeilla erilaisia ohjauskuvioita. Se kokeilee joka osaa! Toisille riittää, että pääsee radan läpi edes jollain tekniikalla . Siinä vaiheessa, kun liikkuin sivuttain ja astuin omille varpailleni pitäisi hälytyskellojen soida... Kuvasimme treenejä ja yksityisyyden suojaan vedoten, en haluaisi omaa suoritustani nähdä. Anja teki Grimillä hienoja häiriöpujotteluja, ne ovat kyllä julkaisukelpoisia.

Magdalle tehtiin parilla siivekeparilla ohjausharjoituksia. Siihen nähden, että pentu ei oikeasti osaa vielä suorittaa esteitä, onnistuivat valssit, pakkovalssit ja twistit hämmästyttävän hyvin. Loppuun tuli vielä muutama onnistunut sylkkäri toiseen suuntaan. Ei liene yllätys, että Anja teki vaativammat ohjauskuviot ja Magda hakeutuikin lopulta mielummin Anjan luokse . Magdalla on hyvä keskittymiskyky ja se tekee töitä tosissaan. Toisaalta, kun sitä ei huvita olla "lähdössä" kiinnipidettävänä se kyllä näyttää sen. Lähelle tulo on nihkeää ja se pysyttelee käden ulottumattomissa. Kukaan ei ole täydellinen.

Oilmme sopineet Virpin kanssa tokotreeneistä. Deco oli ilmoitettu yksiin kisoihin varasijalle, mutta paikka ei koskaan auennut. Hyvä niin, mutta kyllä me blondit vielä joskus pääsemme edes alokasluokkaan! Itse treeneistä ei sen enempää, mutta lopputuloksesta kyllä. Juoksin asfaltilla, kompastuin Renan hihnaan ja lensin  maahan. Vasemman polven sivussa 2 x 4 cm ihorikko, Jack Wolfskinin gorehousut rikki, vasemmassa kämmenessä ruhjeita ja oikea kämmen peukalon alapuolelta turvonnut ja huonosti mukana.

Jouduin illalla käymään Dextrassa kovan kivun vuoksi. Veneluussa ehkä pieni murtuma, kipu johtuu lihaksissa olevasta verenpurkaumasta. Sairauslomaa keskiviikkoon, jatketaan tarvittaessa. Ab-kuuri ihorikkoon. Kipulääkkeillä käsi kulkee mukana, peukalo edelleen pois pelistä. Kummallakaan kädellä ei voi puristaa mitään. Hitto mikä köntys !

Noalla oli aamulla lämpöä, tällä hetkellä kuitenkin ihan virkeä. Jatkoa odotellaan.