Tänään Riihimäen kisoissa ensimmäisellä radalla tapahtui ihme: minä vein koiraa ja koira kulki mukana! Tuloksena oli ehkä once in the life time rata. Kisassa voiton vei Zen (kuten kahdella muullakin radalla!), mutta Deco riitti hienosti toiseksi! Seuraavat sijat menivät Hitille ja Rhetille, joten kovassa seurassa oltiin. Aikasen pätevä pieni Hukka-Kukkanen!

Seuraava hyppyrata ei sitten sujunutkaan. Kaksi rimaa alas ja joka esteellä kysyi. Saanko mennä? Oletko varma? Ihan oikeastiko hyppään? Tämä todella näkyi ajassa ja nopealla radalla kärkeen tuli lähes kolmen sekunnin ero. Sijoitus 41., kun 45 koiraa sai tuloksen.

Viimeisellä radalla en oikein tiennyt mitä koiralta odottaa. Etenemä oli kuitenkin hyvää, vaikka en missään vaiheessa saanut otetta radasta. Deco(ksi) valui pari kaarretta kunnolla ja onnistuin viime hetkellä pelastaa kepeiltä A:lle. Olin ollut huolissani kuinka onnistuisin ohjaamaan välistävedon jälkesen ulkokulman. Pelkäsin liian tiukkaa käännöstä. Sitä huolta ei todellakaan ollut, sillä Deco luki kauempana olevan putken umpikulmaa. Koskaan ei voi tietää...  HYL tuli U-putken jälkeisellä takaa kierrolla. Mielestäni koira lukitsi hypyn oikeaan suoritussuuntaan, mutta kun lähdin liikkeelle se tuli mukana. Hitailla reflekseillä mitään ei ollut tehtävissä. [Tiedän, että putken jälkeiset hypyt ohjataan e r i t y i s e n huolellisesti.] Anyhow, puomin kontakti oli hyvä. Tämä rata ilmeisesti näytti paremmalta, kuin tuntui, mutta fiilis oli kuitenkin hyvä. Koiralla oli tekemisen meininki!

Pirjo onnistui kokonaisuutena viimeisellä radalla ja Funille nolla! Myös Fun luki putkea ulkokulmassa. Aikaisemmilla radoilla pari esitti hienoja pätkiä.

Anja osallistui vain hyppyradalle. Grimille harmittava riman pudotus, sillä aika oli luokan nopein. Supermustikki! Pray teki kaunista suoritusta ja vaativa alku oli päivän parhaimpia! Virhe tuli keppien sisäänmenossa, johon olisi tarvittu ehkä aavistus enemmän apua

< Onnea kaikille hyviä ratoja tehneille! >