Magda painaa huikeat 12,5 kg . Juoksu ei ole vielä alkanut, mutta välillä käytöksestä huomaa, että hormonit jylläävät. Kokoa ei ole edelleenkään kehuttavaksi asti, mutta onneksi hyppy on kevyt ja kroppa elastinen.

Käsitohtori kirjoitti suoriltaan sairauslomaan jatkoa 31.5. asti. Nyt on pakko hyväksyä vahvempi täsmälääkitys lääkkeellä, mitä en olisi halunnut aloittaa. Koska vamma on traumaperäinen ja toipuminen todennäköistä, pyritään ehkäisemään kivun kroonistuminen - "Nämä hermovammat kun ovat tämmöisiä ikäviä ja vaativat aikaa ja pitkää pinnaa!" Aikaa tuntuu kyllä olevan, mutta mistä hitosta sitä pinnaa (ja rahaa!)  venyttää . Ai niin, jotain positiivistakin tuli esiin. Luulin, että joudun tähän samaan konkurssiin hankkimaan uudet silmälasit näön heikentymisen vuoksi. Tämä ongelma onkin ilmeisesti VAIN sivuvaikutus tämänhetkisestä lääkityksestä. Jep, jep.

Työkaluliikkeeseen (vrt. kun luulet olevasi kuopan pohjalla, joku heitää perääsi lapion ja muuta liikkeen pääomaa) on kerääntynyt pienempää myytävää mm. hajonneen pöytätietokoneen muodossa. Tänään tuli taas vähän isompi myyntiartikkeli. Työn puolesta olen joutunut toimimaan todistajana yleisen syyttäjän nostamassa jutussa asukkaan omaista vastaan. Tämä tapaus oli erittäin epämielyttävä ja omainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Tuomiosta on jälkikäteen valitettu ja käsittely jatkuu kesäkuussa Hovioikeudessa. Onneksi vatsasuojalääkitys on jo päällä, sillä tällä hetkellä testataan paineensietokykyä ihan kiitettävästi .