Petikon parkkipaikalla oli oikein hulinat, kun toteutimme toko-treenit Pirjon, Hannan (dobberi) ja Joskin kanssa. Näin hyvällä ilmalla häirötä riitti ympäristössä kiitettävästi. Remolla seuraamiset liikkeenohjaajan ohjauksessa. Pientä hidastelua Pirjon kävelyttäessä meitä melkein autoa päin, muilta osin mallikas suoritus. Askelsiirtymiä oikealle ja vasemmalle. Vasemmalle pieni apu takapään käytössä, toimi.

Ruutu tehtiin nurkkaan. Aluksi tuntui, ettei Remo kertakaikkiaan hahmota sitä (etäisyys vajaa 15 m). Päätin kuitenkin kokeilla lähetystä ja sinne se irtosi varsinaisella könkkälaukalla. Seuraavalla kahdella kerralla parempi vauhti, mutta ei todellakaan tykitä. Pakko saada jotenkin motivaatio nousemaan! Ehkä ruoka? Hannan Bacu on tehnyt useita onnistuneita ruutuja. Tänään ruutu ei ottanut onnistuakseen ja koiran aivot löivät tyhjää. Ei kovin motivoivaa Remoa ajatellen.

Hanna luopui Petikon kierrosta, mutta saimme tilalle Esan. Ainan juoksu on pidemmällä kuin Myyn, mutta yllättävän hyvin Deco pärjäsi. Ei reppana tainnut oikein enää siinä laumassa hahmottaa kuka haisee ja mille...