Petikossa otin Remolla pienen pätkä seuraamista. Paikka on hyvä ja käännökset asialliset. Askelsiirtymiset oikealle ovat petranneet huimasti. Ruutu ensin perinteisesti. Toisella kertaa vein patukan koiran kanssa ja Pirjo otti sen Remon näkemättä. Lähti ruutuun hyvin. 'Paikka' käskyllä pysähtyi sekunnin murto-osaksi. Onneksi Pirjon refleksit toimivat, joten tällä kertaa palkka täydellisesti ajoitettu. Samanlaisia toistoja ja liikkeen on pakko edetä.

Tunnarissa nosti ensimmäisen kohdalle sattuneen kapulan. Ilmeisesti herneet kuitenkin kohtasivat, joten pudotti väärän ja toi oikean. Toisella kertaa suoritus parempi ja oikea kapula. Molemmilla kerroilla lähti pelkällä 'oma' käskyllä. Pureskelu on todella ikävästi lisääntynyt.

Lenkillä Pirjo, Joski ja Esa koirineen. Vierailevana tähtenä Pirjolla oli mukana hoitotervu Nacho. Nacho on jo aikaisemmin tykästynyt kastroituun Remoon, saamatta juurikaan vastakaikua. Tällä kertaa Remo oli sen verran hyvällä tuulella, että meni itse vokottelemaan vielä hihnassa ollutta Nachoa! Nuoret BC tytöt ovat vietelleet Remoa lukemattomia kertoja jokaisella lenkillä. Muutamaa Ainan todella härskiä lähetely-yritystä lukkunottamatta Remo on pysynyt täysin tunteettomana moisille yrityksille. Ota sitten noista selvää.

Remo on pikkuhiljaa saanut irtiololuottoa (peurat ovat vastustamattomia). Loppulenkistä naureskelimme sen hölkyttelylle ja Esa kehui sitä varsinaiseksi tykiksi. Ei olisi pitänyt, sillä saman tien nousi nenä ja metsässä vilahti enää airiksen persvillat. Reissusta muistona vasemman etujalan sisimmän kynnen halkeaminen. Repeämissuunta on sama, kuin laskiaispullalla. Pannaan seurantaan.