Remo kävi tahollaan lenkillä, kun Decon kanssa kuntoilimme Askiston suuntaan. Loppumatkasta saavutimme Virpin koirineen. On aina yhtä hämmästyttävä nähdä, kuinka rennosti Ranti suhtautuu Decoon. Ranti on olemassaan helposti kiihtyvää sorttia, joten on uskomatonta, ettei edes Decon spurttailu saa sitä lämpenemään. Epäilen, että Ranti toivoisi itselleen omaa BC:ta...

Renalla on jo masu. Syvyyttä riittää, mutta päältä katsottuna typy ei vieläkään ole menettävyt kaikkia linjojaan (viikko isohkon pentueen syntymään). Toisaalta Rena on sen mallinen, että vauvoja voi vielä piiloitellakin. Hyvä näin, sillä eläminen ja oleminen ovat huomattavsti helpompaa. Virpi on mahdollisesti  tuntenut liikkeitä, mutta pienellä herättelyllä ja oikeasti kokeilemalla sain kaverit hereille. On se uusi elämä aina yhtä ihmeellistä :D.

Virpin avustuksella (todellisuudessa paljon enemmälläkin) saatiin Muscida's sivut viimeinkin päivitettyä. Palkkasimme itsemme Ikean lihapulla-aterialla ja shoppailemalla kaikkea kivaa tuleville Glegdale-lapsosille. Kiitos Virpi!