Decon suojelusenkelit ovat olleet jälleen valppaana. Koiruus näyttää selvinneen hirvittävästä törmäyksestä ilman suurempia traumoja. Seuraavat treenit jäävät välistä, sillä en halua edelleenkään revittää palkkaa (= rasittaa niskaa), mutta tauosta tulee toivottavasti odotettua lyhyempi.

Perjantaina vietin laatuaikaa hyvässä seurassa mm. katsellen enemmän tai vähemmän hohdokkaita agilitysuorituksia. Koko päivän kalvanut orastava päänsärky iski täydellä voimalla illalla. Sen seurauksesta jouduin vaihtamaan lauantain kisat ja illanvieton pimeään makuuhuoneeseen. Sunnuntaina aamupäivällä pystyin lääkkeiden voimalla palaamaan takaisin kisapaikalle. Koira teloo itsensä ja minä hajoan, tämä on kai sitä yhteistyötä...

MM-tuloksista sen verran, että voittaneen maxi-parin yhteistyö oli upeaa. Pari oli näyttävä. Sen minkä bc menetti ulkonäössään, ohjaaja kompensoi ihan mukavasti omallaan =).

Toiseksi tulleen Jan Egilin ja mali Cirkuksen agility-rata oli aivan mahtava!  Jouni teki bc Yokolla varmaa rataa ja he ansaitsivat pronssinsa. Jaakon ja Zenin hylky harmittaa ihan vietävästi. Olisin enemmän kuin mielelläni halunnut nähdä heidät korkeimmalla korokkeella.