Antibiootikuurin loppumisesta on tänään kulunut kaksi viikkoa ja koira on ainakin vielä toistaiseksi terve. Vaikka kuinka yritän olla stressaamatta Decon suhteen, huomaan kyttääväni sitä kuin hai laivaa. Massan saaminen on työn takana, vaikka sen ruokamäärä on lähes 1½ kertaa Remon annoksesta. Deco on kuitenkin pirteä ja energinen, syö hyvin ja karva kiiltää.

Eilen aamulla pyöräytin pitkän tauon jälkeen Decon (ja Possun) hallilla. Otin muutaman pienen pätkän ja pari keppitreeniä. Kovaa kulki ja todennäköisesti sinne minne ohjasin =).

Tänään treenasimme ihan oikeasti Sarin kanssa. Rataan tutustuessa ei paljoa naurattanut, mutta osiin pilkottuna tuli muutamia hienoja pätkiä. Pakkovalssi, takaa kierrot ja välistäveto toimivat, takaa leikkaukset vaativat (edelleen) työtä. Tuntui aivan huippuhyvältä tehdä Decon kanssa hommia!

Possulla otin muutaman pätkän. Ohjattavuudessa jotain niin tuttua ja jotain vierasta. Omalle ohjaamiselle todella hyvä treeni, sillä Possu ei ole aivan yhtä "liipasimella" kuin Deco. Josko kulki Sarilla hyvin!