Nyt se pentele kykenee siirtämään jo pirttipöydänkin...

Vietettiin Hannan kanssa pari päivää laatuaikaa mökillä Remon, Danan, Decon ja Rusinan kanssa. Kertaalleen koirat jäivät keskenäänkin ilman suurempia ongelmia. Jääkaappi teljettiin pirttipöydällä.

Siitä seuraavana päivänä Remo ja Deco olivat kahdestaan 22 minuuttia, samainen pöytä jääkaapin edessä. Takaisin tullessani vastassa oli raollaan oleva jääkaappi ja lattialle vedetty vahakangas (hampaanjäljet). Pitkin mattoa oli levitetty 3/4 NEU:ta, tyhjät pakkaukset Keijusta, juustosta, maksapasteijasta ja kylmäsavustetusta lihasta. Rakonen oli ollut sen verran ahdas, että jääkaapin ovesta piti irroittaa väkivalloin pari lokerikkoa. Onneksi sinappi ja ketsuppi olivat ehjät. Lattialle päätyneistä ruuista jäivät syömättä salaatti ja viisi tomaattia, joskin niistäkin kolmessa oli hampaanjäljet.

Tällä kertaa oli avattu myös kattilakaappi ja siirretty muovipussitelinettä. Ilmeisesti sisään oli yritetty ensin sivukautta. Työskentely oli vaatinut sen verran tilaa, että öljykiertoinen patteri oli kaatunut (ja kuuma!). Olin myös onneton unohtanut leipäpussillisen roskia oveen. Se oli kannettu kauniisti keskelle sänkyä ja tehty analyysi kahvinporojoen syömäkelposuudesta; ei läpäissyt.

Remolla oli sen verran itsesuojeluvaistoa, että se ymmärsi hyvinkin pian siirtyä pihalle, eikä jäänyt imuroimaan viimeisiä NEU:n murusia. Luonnetestin mukaan Remon toimintakyky oli kohtuullista ja ainoastaan ajoittain suurta. Onneksi näin, sillä mihin sen kanssa muuten joutuisikaan...

ps. Huomenna menemme käymään Lappeenrannan mökillä. Koirat on pakko jättää kertaalleen keskenään, joten odottavat Remon vierailua kauhunsekaisin tuntein

pps. Deco on pirteä ja hyväntuulinen