Neljä viikkoa kesälomaa takana ja huomenna alkavat työt. Tervetuloa arki...

Decon juominen ja pissaaminen ovat palanneet lähelle normaalia. Aluksi tuntui, etteivät suolo- ja proteiinilisät vaikuta juomiseen. Remo oli hoidossa viikonlopun (7- 8.6), jolloin Decon vuorokauden juomamääriksi mitattiin vielä 2,4 ja 2,2 l (normaali n. litra). Reilun viikon kulutta tilanne lähti kuitenkin korjaantumaan ja tällä hetkellä näyttää paremmalta.

Samaisen viikonlopun aikana Deco alkoi ilman näkyvää syytä ontua oikeaa etujalkaansa. Tiistaina Mannerin Ninan palpoi tarkemmin ja aristavat kohdat löytyivät ranteesta sekä kahdesta uloimmasta varpaasta. Torstai-iltana Decon lähtiessä liikkeelle vasen takajalka ei aluksi ottanut alle. Ontumista kesti jälleen muutamia päiviä. Väliin mahtui useampi "puhdas" päivä ja eilen kävin pitkästä aikaa Petikkossa lenkillä. Illalla Decon noustessa ylös oikea takajalka oli jäykkä.

Tänä aamuna koira on ollut ok. Yritän kuitenkinmahdollisimman pian saada  yhteyden hoitaneeseen lääkäriin, että koirasta saataisiin punkin aiheuttaman Ehrlichian vasta-aineet. Olisiko siinä kuitenkin ratkaisu kaikkiin ongelmiin?