Aamuneljältä Deco herätti ulos, pissahätä oli kova. Muutenkin hieman levottoman aamu(yön) jälkeen heräsin kahdeksalta siihen, että Deco pissasi sängyn viereen. Matkalle pihalle pissaa valui koko ajan. Vettä oli juotu yön aikana pari litraa.

Tälle päivälle oli valmiiksi aika Yliopistolliseen eläinsairaalaan verinäytteeseen punkkivälitteisten tautien varalta (anaplasmoosi ja borrelia). Viime öisestä juomisesta johtuen otettin virtsanäyte vatsapeitteiden läpi (perustutkimus & bakteeriviljely). Yleistutkimuksessa ei lievän lämmönnousun (39,5 astetta) lisäksi havaittu muuta. Suppeassa ortopedisessa tutkimuksessa ei todettu ontumaa, kipua tai täyttymystä nivelissä.

Borreliaa tai Ehrlichia Canista ei löytynyt, virtsasta alustava tulos saadaan huomenna ja anaplasman tuloksia joutuu odottamaan pari viikkoa. Deco ei ole ontunut neljään päivään.

Illalla TOKO-kisat Purinalla. Erinäisten työtehtävien jälkeen päädyin Ninan kanssa evl- ja voi-luokan kehään. Muutaman vakuuttavan ja useamman lohduttavan koirakon jälkeen tuntuu kisaaminen ihan mahdolliselta.

Sitten asiaan: HIRMUISET ONNITTELUT Funille loistavasta luokkavoitosta (VOI). Hienoa työtä! Onnea myös Siirille AVO- ykkösestä! Ei muuta kuin metallia poskeen ja menoksi... Tiistaina Joski teki komean ykköstuloksen (AVO) Myyn kanssa sijoittuen luokassaan toiseksi ja Sari haki samaisesta luokasta siirtotuloksen Iirolle. Näppärää treeniseuraa meillä, toivottavasti tulokset ovat tarttuvia.