Decon ohutneulanäytteiden tulokset ovat viimeinkin käytettävissä. Lausunto oli valmis jo perjantai-iltana, mutta valitettavasti tieto ei kulkenut. Näytteet eivät ole olleet aivan ensiluokkaisia, mutta tulosta en halua kyseenalaistaa: ei syöpäsoluja!

Diagnoosi on siis edelleen auki. Oireina tolkuton juominen, siitä johtuva valtava virtsaaminen ja pidätyskyvyttömyyttä. Virtsa erittäin laimeaa ja tulehdusarvot korkeat. Koira oli erittäin väsynyt, apea ja haluton liikkumaan. Munuaisten UÄ:ssä poikkeavat löydökset, perna kookas. Vaihtoehtoina on jatkaa tutkimuksia ja toivoa diagnoosia (ab-kuuri vaikeuttaa) tai tyytyä siihen, että koira voi jo paljon paremmin. Otan muutaman päivän aikalisän ja seuraan Mannerin Ninan ohjetta ja rutistan koiran kainalooni =)

Toistaiseksi uskallan huokaista ja haluan vielä kerran kiittää kaikkia ihania (koiraihmisiä) saamastani tuesta. Ilman teitä tämä karmaiseva viikko olisi ollut vieläkin raskaampi kestää.

-KIITOS-

ps. Iltalenkki Petikossa. Remo oli ollut päivällä lenkillä, joten Deco sai itselleen kuuden naisen haaremin. Kyllä piti pojalla kiirettä! Ulkoinen habitus muistutti ajoittain enemmän karhukoiraa kuin bordercollieta. Vaikka kunto matkalla loppuikin, ei häntä juuri laskenut. Lenkin loputtua Deco suoritti tervehtimisseremonioita ihmisille (ei niinkään sen tapaista) ja ennen autoon menoa juoksi ympäriinsä keppi suussa. Tuntui niin uskomattoman hyvältä.

pps. Joski kokeili takajalan jänteet. Käteen tuntuivat siisteiltä. Välillä reagoi II-varpaan vääntöön, mutta huomion ollessa muualla sai sen taivuttaa ääriasentoon. Kevyelle treenille lupa; kuinka se ikinä toteutetaankaan...