1. Matka peruuntui, toiveet äkkilähdölle.

2. Kahtena aikaisempana aamuna Deco on tehnyt pitempiä pissoja. Viime yönä koiruus joi yli 1½ l vettä ja virtsamäärä sen mukainen. Aamulla auton keula kohti Taikatassua. Kuten ehdin jo pelätä, Decon tulehdusarvot ovat jälleen koholla. Leuk 20,6. Verestä katsottiin alb, alp,alt, amy, tbil, bun, Ca, phos, cre, glu, Na+, K+, tp, glob kaikki viitearvojen sisällä. Hkr 47. Decolllahan jatkuu edelleen Synulox-kuuri samalla annoksella, millä edellinen infektio saatiin hallintaan. Ei kiva.

Virtsan ominaispaino 1,014 kertoo varmuudella sen, että koira juo paljon. Munuaisten kyky konsentroida virtsaa pitää tutkia erikseen. Pissassa oli muutama kuollut kippurahäntäinen siittiö. Kuolleita oli edellisen kerran infektion aikana. Viimeisimmässä "terveessä" näytteessä oli muutamia eläviä siittiöitä.

5.6. on aika Yliopiston eläinsairaalaan jatkotutkimuksiin. Ensiapuna vaihdettiin toinen antibiootti. Katsotaan ja odotetaan tilanteen kehittymistä. Koira on edelleen ihan hyväntuulinen. 

Iltalenkillä oltiin Petikossa Pirjon ja Joskin kanssa. Deco oli niin kovin tohkeissaan keksittyään, että Myy on aloittanut juoksun. Säännöllinen iltalenkkeily on viime aikoina hieman kangerellut, sillä Joski oli pidemmällä vierailulla länsinaapurissa.

Siiri on tehnyt pieneksi maxi mudiksi vakuuttavaa tulosta agilityssa. Ellei kansalaisuuden kohdalla olisi lukenut Suomi, olisi Siiri ollut ykkösvalinta Ruotsin maajoukkueeseen. 45:stä karsintakisaan osallistuneesta koirakosta ainoastaan Joski ja Siiri tekivät kolme nollaa! Myy perehtyi ensisijaisesti lampaiden paimentamiseen. Siirtämiset sujuivat ilmeisen mallikkaasti; ainakin johonkin...