Iltalenkki Petikossa. Ensin kuitenkin TOKOtreffit parkkiksella, sillä Pirjolla ja Sari V:llä on jonkinsortin tavotteita lajin suhteen. Pyörittelin joutessani Remolla hieman seuraamista ja kokeilin, kuinka vanha koira muistaa temppuja. Muistihan tuo, olkoonkin, että liikkeet olivat vain "sinne päin".

Totaaliyllätyksen koin tunnarissa. Tunnari oli yksi niistä liikkeistä, joita en saanut opetettua ja minkä takia hautasin koko tokotreenaamisen. Remo teki kaksi onnistunutta suoritusta, toisen "kellosta" ja toisen rivistä. Pureskeli edelleen, mutta ainakaan vielä eivät säleet lentäneet. Viisaat kouluttajat ovat sanoneet, että koira sisäistää oppimansa tauon aikana. Tähän liikkeeseen tarvittiin kolme vuotta!

Lenkki oli BC:ille rankka. Fun reppanalla oli tärppipäivät, eikä se olisi voinut Remoa vähempää kiinnostaa. Sarin pojat eivät ole onnistuneet pääsemään esileikkejä pidemmälle (mitkä kyllä sujuivat mallikkaasti) ja Iiro ruotsinpoikana arpoi vielä alkumatkasta vanhan kastraatin ja hehkeän nuoren naisen välillä. Onneksi nainen voitti.