Ekun ja Virpin kanssa Katsulla katsomassa uusimpia Energetics lapsia (3 + 3). Mennessämme kakarat nukkuivat, joten saimme nähdä kepojen laadukkaasti tuottaman pätkän tulevan C-pentueen emän Hipan astutusmatkalta. Pentueen isä Othello von der Laubenhaid ei ole ollenkaan hullumpi pakkaus. Ulkonäkö ja aivot samassa koirassa!

Seuraavaksi suuntasimme pihalle, jonne lapset laskettiin tekemään tarpeitaan. Lähestulkoon sisäsiistejä koko lauma. Viisaita kakaroita! Remo joutui, ei siis päässyt, tervehtimään lapsenlapsiaan. Sukua tai ei, mutta pennut ovat ällöttäviä, ajatteli Remo ponnistaessaan paikoiltaan 80 cm korkean aidan yli.

Syynäsimme pentuja tarkemmin pöydällä. Ekun kanssa tykästymme samaan urokseen, ei siihen mihin Katsu oli silmänsä iskenyt. Saas nähdä kuka menee ja minne. Nartuissa yksi oli ylitse muiden. Jos typy kehittyy odotusten mukaan, vaviskaa tulevat kilpakumppanit! Kaksi muutakin tyttöä olivat vailla suurempia puutteita ja toivoisinkin näkeväni ne myöhemmin uudelleen. Onnea siistille pentueelle, eteenpäin on menty!

Ari (Energetics kepo) oli otettu saksalaisesta tavasta käskyttää koiria - kovaa, kumeasti ja jämäkästi. Ei muuta kuin oma saksalainen peliin ja Ari esittelemään toimintaa käytännössä. Liekö veren perintöä, mutta kyllä se piruvieköön toimi. Remo on tällä hetkellä kaukana treenatusta koirasta, mutta niin vain pyrki tekemään oikein. Sen verran nosti kierroksia, että jossain vaiheessa urahteli seuraamisessa ja ajoittain louskutti vastaan. Kaikenkaikkiaan hienon näköistä. Hyvä pojat!